Utkast: Video 10 ...


Video 10
Uploaded by Stilorama. - Videos of the latest science discoveries and tech.

Bloggen!


Den här bloggen har varit lösenordsskyddad ett tag vilket beror på att många som jag inte ville läste den och skrev fula kommentarer, mina haters fick reda på den (fråga inte mig hur, de bor på andra sidan stan) och de i skolan!

En ny update: Jag har piercat mig i tungan!

Det här fick min mamma att gå med på det!

*Jag har bara piercingen på fritiden, altså inte i skolan (hon tycker att det ser slampigt ut)

*Om tungan blir ifekterad får jag inte ha piercingen längre

*Jag bäddar min säng

*Jag får inte lägga ut mkt pengar till att köpa stavar

Det var typ allt!

Gick ut för ett tag sen för att köpa SOLO, bara för att Kenza är med ; ) Fick också två nagellack på köpet x2 GLAD. Förresten så är ju THE VOICE´09 idag och jag har ingen att gå med, så det bli hemmakväll för min del, är riktigt förbannad, sisst jag var där var 2007, vrf kan inte mina kompisar ha samma musikstil som mig?? 

LIVET ÄR SÅÅ ORÄTVISST, men det kmr en speciell person hit ikväll, gud vad jag längtar. JAg får ta och skaffa fler vänner, men tro mig det mkt svårare än det låter! Jusste jag missade ju UNG08 också och Kat som upträdde, nej detta får inte hända nästa år! 

Det har ju hänt så mkt, jag har bl a blivit blond, men det hlr inte längre, mamma vill att jag färgar brunt innan skolan börjar, mina panikångest har gått bort och nu när skolan börjar så ska jag försöka att bli stark och inte påverkas av det mesta, men jag har alltid svårt för det, folk vill trycka ner mig, men jag lär mig att förhindra det. Hoppas att det nya läsåret blir bättre än förra, ta nu vara på de sissta dagarna av sommarlovet, för det kmr inte jag göra!

Glad sommar!!
 

OMG, tänk att få prata med honom i telefon (asså Chris inte Bow Wow, fast det är ju inget fel på honom, lite söt e han åtminstånde rolig), thats my dream, fast drömmen är ju iförsig att gifta sig med honom, men det vore inget fel med att bara träffa honom. <33

RSS 2.0