Fyra Favoriter Från ...

Japp, det har kommit en ny kategori. Varje vecka kmr jag välja ut Fyra Favoriter Från olika affärer och lägga upp det på min blogg. Veckans Favoriter blir från ...






Söndag

Hej på er allihoppa!


Jag är fortfarande sjuk, men mår bättre än i fredags. Nu kan jag iaf andas, men har fortfarande feber på 39 grader och täpt i näsan, så det blir ingen skola för mig imorgon. Och jag menade de jag skrev att jag tror att jag kommer dö, jag hade inte druckit för att jag är bara 13 och alkohol är inget för mig. Nu vet jag iaf att jag kommer att leva.
Nu ska jag kolla på CSI, Taylor Swift är med och sen ska jag nog gå och lägga mig. 



Puss o kram

Sh*t



Asså jag blir så arg på er som skriver helt onödiga kommentarer.

Sådan kommentarer tar jag bort.

Vad är det för fel på er, har ni inget annat att göra-?





Hayden

    

Vad tycker ni=?
Hon borde nog hålla sig till skådespeleriet istället.

ehh..?





Det här är typ det löjligaste jag har sett. 
Paris Hilton som president??
Haha, no way!!
Amerika skulle gå under på nolltid

Säg vad ni vill, men ..


Asså säg vad ni vill om videon, men jag älskar låten!?



Men jag hatar fjortisar!!

Fredag

Orkar inte blogga, men ville skriva ett kort inlägg så att ni vet att jag har inte slutat att blogga, tar ett litet bloggpause. Mår iaf sjukt dåligt, har gråtit i flera timmar och kan knappt prata (ont i halsen). Nu ska jag nog kolla på Twighlight, om jag orkar elr ta en tupplur. 



Puss o kram

"I ain´n a monster"

 


Efter 3 månaders väntan har vi äntligen fått höra Chris säga något om misshandeln och fast han har gjort en dålig sak, så är han fortfarande en människa och jag älskar honom lika mycket. Ni andra får hata honom hur mycket ni vill, men tänk hur många blir misshandlade varje dag, så egentligen borde man ju hata nästan hälften av världens befolkning.

I videon säger han bland annat att han inte är något monster, vilket jag 100% håller med om. Alla kan göra fel, men man måste lära och förlåta (inte för att jag förlåter alla), men han har fortfarande rätt att leva. 

Snart släpps även hans skiva "Graffiti"  och jag hoppas verkligen att han kommer up på bra väg. 

Den juni kmr Rihanna vara med i rätten, så gissa en som kommer sitta och kolla på det.

    



One more thing ...


 
Måste bara lägga ut den här söta bilden på Amanda kisse Maja!
Fast jag ibland "plågar" henne så älskar jag henne jättemkt.

Nu ska jag gå och lägga mig,


Puss o kram

Tisdag

Hej allihoppa! 


Idag var det bara en vanlig Tisdag, första lektionen var bild och jag avskyr läraren. Kanske ska börja skolka från den lektionen. Tro mig jag har bra betyg, uppför mig bra, men bildläraren är bara brrr. På rasten gick jag och Elin hem till Amanda för att hon skulle byta om till kjol, jag lovar det var säkert över 30+, vi kom lite försent till nästa lektion,men vi hade en ung vikarie så allt var lungt. 

På lunchrasten gick jag och Amanda hem till Elin för att hon bröt sin "låtsasnagel" så hon var tvungen att limma ihop den. Medans hon gjorde de städade jag och Amanda Elins rum, no offense Elin, men det  var ganska stökigt. Vi kom försent till nästa lektion också och våran lärare Gustav dampade typ. Vi började argumentera om "Hur viktigt det är att fixa sin brutna nagel", men  han är så envis.

Efter lektionen så gick vi ut för att spela med Idas studsboll, och någon råkade skjua iväg den så vi var tvungna att leta efter den och vi kom försent, igen. Alla våra lärare är så envisa att de fattar ingenting. Vi började tjafsa om "Hur viktigt det var att hitta Idas boll", den var ju inte precis min och vi hade tappat bort den. Vi fick också reda på att vi skulle redovisa en uppgift på måndag, fast ingen hade ens inte börjat på den och då började vi argumentera igen, tillslut så orkade inte vår lärare med oss så han skrek åt alla att gå ut ur klassrumet och vi fick sluta typ 20 min tidigare.

Efter skolan stannade jag, Emma o Amanda kvar i skolan och lekte kull med den i 2:an, sen gick vi till Coop och köpte fika, fick låta pengar av Emma för att jag är helt pank *tack tack*. Sedan kom Ida och joinade oss och vi körde KING, med händer och vad ska man säga, I´m the KING. Men vissa fuskade och jag accepterar inte fusk, så jag lackade gärnet. Sedan åkte jag hem, åt och skrivit lite på min redovisning, jag ska redovisa om typ INLANDISEN, IGENVÄXNINGEN och typ DE GEERMORÄNEN. Jag förstår er om ni inte fattar ett skit, det gör inte jag hlr.


Shit vilket långt inlägg det blev idag, nu ska jag duscha för att min häl har spruckit.


Puss o kram



Bilden tagen igår när jag var och sprang *stolt*



Dagens ****
(har lust att komma på något eget,men har 
ungefär 0 idéer, så det kmr dröja ett tag)





Misa svarar

Postad av: carro

vad var det hon skrev för att hon blev avstängd ;o ? Snälla svarade missade hennes sista inlägg. Hon skrev väl något om fräknar har jag hört, eller ? puss



Misa svarar:

Ja, hon skrev ett inlägg om fräknar och provucerade för mycket, la ut lättklädda bilde och han som äger blogg.se fick en massor av hotbrev att dom skulle göra otäcka saker med Desirée, hon fick en varning men lyssnade inte. 

Måndag

Hej alla kära läsare!

Idag har jag varit i skolan och har haft det ganska roligt. På rasten så satt vi och gungade och sjöng till olika låtar som fick mig mer och mer längta till sommaren. Och en till sak som hände idag var att jag ramlade på golvet tack vare Elin, så det gjorde så jävla ont i svansskotan. Fick nyss veta att jag inte kmr kunna få se Alexander Rybak när han spelar på Skansen den 14 juli för att då är jag i Göteborg, så nu är jag jävligt ledsen och arg. Gjorde nyss en fruktsallad, men nu ska jag duscha.


Puss o kram



Alexander Rybak

SLEEP OVER

Nu drar jag till Julias SLEEP OVER, vi hörs imorgon.


Puss o kram


                                                                          

I want

 

Years ago, when I was younger
I kind a liked, a girl I knew
She was mine and we were sweet hearts
That was then, but then it's true 

I'm in love with a fairytale 
Even though it hurts,  
Cause I don't care if I lose my mind, 
I'm already cursed 
 

Every day we started fighting 
Every night we fell in love 
No one else could make me sadder 
But no one else could lift me high above 
I don't know what I was doing 
When suddenly we fell apart 
Now a days I cannot find her 
But when I do we'll get a brand new start 


I'm in love with a fairytale 
Even though it hurts 
Cause I don't care if I lose my mind, 
I'm already cursed  
 
She's a fairytale yeah 
Even though it hurts, cause 
I don't care if I lose my mind, 
I'm already cursed

A secret


Sry för dålig uppdatering, men jag har hållt på med en hemlig sak (!?) så jag har inte haft tid att blogga. Nu sitter jag iaf hemma och kollar på film, imorgon/idag ska jag till stan med sötnosarna Amanda och Tolli och på lördag ska jag på SLEEP OVER PARTY hos Julia, så jag kmr inte hinna uppdatera bloggen så mycket.
Puss o kram



 En bild på mina underbara kompisar <3

Söndag

Hej allihoppa!

Denna underbara dag har jag spenderat på Stockholms fantastiska tivolli Gröna Lund. Jag var där med Poulina och vi hade jättekul, Ida skulle också dit, men hon kom aldrig. Nåja vad ska man göra? En kille kom fram och fråga om han kunde få mitt nummer och jag ba: Ehhh, okej och så gav jag honom Idas nummer, tänkte skoja med henne och typ en halv timme senare ringer hon och dampar. Den där killen som hade frågat om mitt nummer hade ringt henne och frågat om hon var kvar på grönan så att de kunde träffas och hon började skrika och svära i telefon, haha. Jag, som älskar mat åt två pizza bitar, fish&chips och glass. Snacka om attt jag kommer bli en tjockis, så imorgon ska jag skära ner på mat. Just nu kollar jag på Söndagsparty med Filip och Fredrik, men nu ska jag sova.


Puss o kram

Lördag

Hej allihoppa!

Snart börjar Eurovision och mamma kom nyss hem med Ben & Jerry´s och jag har redan tjuvsmakat och det smakar det underbart. Jag har legat på balkongen och solat hela dagen och bara haft tråkigt, det känns som rena Italien det var säkert 30 grader ute. Förutom det så har jag kollat på de nya Hannah Montana avsnitten på YouTube. Nu ska jag dra!


Puss o kram




Dålig bild, men skyll inte på mig'


Just nu

Just nu sitter jag ppå min balkong och chattar med Amanda, hihi.
Vill  bara säga en sak till er som skriver bitch till mig bara för att jag dissar Desiree, dra åt helvete.




Haha, jag just nu



Mina sötisar sitter bredvid mig



Puss o kram

så sööta


Tycker inte ni att Paulinas lillebror är sööt?

namnförslag

nu tänkte jag skaffa en ny blogg  för att den här fick en dålig start, några namnförslag.
vill gärna att den ska typ heta misas.blogg.se, men det är upptaget :(
så något med misa vill jag att bloggen ska heta
jag vill göra en ny blogg och skaffa en fin desigt, det är därför jag inte orkar fixa den här bloggen

Dagens fråga!!





Åsså ärligt talat gillar någon henne??
Hon leker dum för att folk ska läsa hennes blogg.

Godnatt

Nu måste jag sova innan min mamma får damp, det blir mer bloggning imorgon.


Puss o kram

Eurovision Semifinal

Hej allihoppa!


Nu kollar jag på Eurovision Song Contest - Semifinal, representanterna från Montenegro och Tjeckien var dåliga och nu är det en kille som representerar Belgien som sjunger och han är inte nån vidare bra, så Malena har en chans att komma i final. Fovoriterna nu är Turkiet och Rumänien. Nu är det dags för Vitryssland och sedan är det Malenas tur att göra Sverige stolta, haha skojar bara.


Puss o kram

Grattis gumman

Idag fyller min kära vän Emma år, grattis.

Hoppas du får en härlig födelsedag,

Önskar *******




Emma du är en väldigt snäll och glad person,
du kan få vem som helst på gott humör
och jag är glad över att ha dig som vän.

Puss o kram


Telefon + Toalett = bad combination

Haha, jag garva ihjäl mig här. Min mamma råkade för någon minut sedan tappa hemtelefonen i toaletten, ush. Nu sitter hon och torkar den med hårtork, snacka om äckligt, jag kmr aldrig röra den där telefonen igen. 


Puss o kram

Måndag

Hej alla söta läsare! 

Idag har jag varit i stan med Amanda, Elin, Emma o Tolli. Det var meningen att jag skulle köpa en present till Emma som fyller år imorgon (gratttis i förskott), men jag hittade inget. Men jag ska köpa en present senare, gud vilket dåligt samvete jag har nu. Idag så fick jag ett par Adidas skor av, inte de jag önskade mig, men ett par andra som är också ganska fina. Efter det så bråkade jag med min mamma för att jag inte fick pengar och hon skämde ut mig rejält framför Amanda och förutom det tvingade mig följa med henne in på olika affärer för att annars skulle jag inte få pengar och tack så mycket Amanda att du inte lämnade mig ensam. Till slut så fick jag mina pengar och jag var hur glad som helst. Trots att jag hade typ 300 med mig så har jag kvar typ hälften, det är ju fantstiskt för mig som brukar ha med mig ca 1200 varje gång vi går ut och shoppar och komma hem med några kronor i fickan. Bilder på det som jag köpte får ni se imorgon för att nu ska jag sova, väntar bara på att Emma ska lägga in bilden på sina cupcakes. Ni skulle bara se Emmas konstverk hon bakar ju lika gott och dekorerar de lika fantastiskt som Foki



Puss o kram



Yes, I´m a real shopaholic ; )

Sugarpump

Nu har jag kollat på Eurovisions öppningceremoni, där bland annat Carola, t.A.t.u. sjöng och det var inte så särskild roligt, men bra och så har jag dushat. Tyvär så blev det ingen Ben & Jerry´s, för att mamma råkade spilla äppeljuice över den, men får ta och smaka det en annan gång. Har prövat en ny metod, stå i duschen och läsa en bok smatidigt, fast det gick inte så bra för att halva boken blev blöt. Nu tror jag att jag ska gå och lägga mig för att imorgon är det skola, suck, men det blir så roligt att träffa mina vänner igen. Måste även passa på och fråga er 


Vilken Ben & Jerry´s smak är godast?


Godnatt på er alla söta bloggläsare
Puss o  kram

Misa svarar

Postat av: Sandra

Va? Skämtar du när du säger att du är ganska tjock? Randomhittade denna blogg, hur gammal är du egentligen? Märker du inte att nästan alla tonåringar tror att de är tjocka, är du en sån som jämför med kompisarna och hela tiden klagar på din vikt? Kan inte någon nån gång fatta att det inte är så, du växer ifrån att tro det. Du behöver inte vara precis som alla andra! Inte särskilt schysst heller om man beteer sig så mot andra som faktiskt är överviktiga. Du kommer ångra att du håller på som du gör nu när du fått vett i skallen.


Misa svarar: 

Jag är en tonåring och min dröm är att bli modell (vilket jag aldrig kmr bli, men man kan ju alltid drömma och hoppas) och modeller är smala och långa. Ja, många tonåringar tror att de är tjocka, men jag är inte en av de. Jag tycker att mina ben är lite "feta" och jag skulle aldrig jämföra mig med någon av mina kompisar. Ja, jag klagar på min vikt för att jag duger inte enligt mig och jag bryr mig inte om folks vikt och jag tycker inte att någon är överviktig. Många av mina kompisar klagar på mig när jag säger att jag är tjock och de säger att jag är patetiskt, men det är jag. Jag har dåligt självförtroende och är patetiskt och bla bla bla. Men jag bryr mig inte om vad andra väger elr hur de ser ut.

Jag är 165 cm lång och väger 46kg.

Eurovision

Nu sks jag kolla på Eurovision Song Contest öppningsceremoni, åh gud vad jag längtar till finalen och idag för första gången ska jag äta Ben & Jerry´s. Önskar verkligen att jag kunde åka till Moskva, men det finns många hinder som bl a, biljetterna kostar £600 st och de tog slut typ på en minut.


Puss o kram


Fråga

  

(bild lånad från sazdarlings.blogspot.com)                         

Jag undrar om någon har en sådan väska som inte vill ha den längre och kan sälja den till mig, så kontaktakta mig. 

Söndag

Hej allihoppa!

Jag har inte bloggat ganska mycket på sissta tiden så jag tänkte ta igen det idag (elr nästa vecka). Igår så hann jag inte blogga så mycker för att jag åkte hem till min mammas kompis och tog hand om en vanligtvis skrikande bebis, men konstigt-nog så var hon tyst då. Vi kom hem vid 12-tiden och någon timme senare gick jag och la mig. Idag så har jag inte gjort så mycket, förutom att chattat med Tolli och kollat på avslutningsklänningar. Nu ska göra våfflor, mums.


Puss o kram




Här har ni en bild på världens sötaste tjejer

Lördag

Hej allihoppa!

Sry för dålig uppdatering, men jag har varit så upptagen. Nu sitter jag här och dricker O´Boy, jag brukar alrig dricka det så jag har en fråga till er som brukar göra det.

Dricker man varm elr kall O´Boy?


Nu ska  jag spela lite spel, så vi hörs.

Puss o kram 



Elin

Läsarfråga

Tycker ni att Audrina och Brody passar bra ihop?






The Hills

Hihi, nu har jag kollat på The Hills med en skål mango i handen. Gud vad jag avskyr Jayde (Brodys playmate flickvän), som är så j'vla arghh. Och jag tycker faktiskt att Audrina passar bra med Brody, ni kan kolla på de senaste avsnitt av The Hills på mtv.com. Men nu måste jag gå och lägga mig, godnatt.


Puss o kram


  



Onsdag

Fuck, imorgon har jag friidrottsskit och jag hatar det, jag som fick reda på det idag är ju helt oförberedd, har inga fina gympabyxor elr skor. Men iaf min dag har varit sådär, jag kom försent till slöjden (igen) och blev irriterad på ett jävla skit under spanska lektionen. (om du inte vill mig något så lämna mig ifredför helvete, du lyckas ändå inte). Efter idrotten, som var vår sista lektion så stannade ja, manda, ida och emma kvar i vårat svettiga omklädningrum (h) och tävlade om vem som kunde få på sig mest läppglans, men ingen vann. Sedan drog vi till donken där jag smsade med Idas lillebror. Nu ska jag kolla på de senste avsnitt av THE HILLS och sedan sova <33


Puss o kram




Resultatet


Mina söta cheerleaders <33


men emma....


Ida 


tjockisarna vilar


Emma min lilla bebis




Och det var allt från mig idag, hörs imorgon!!! <33

Najs elr Bajs?

Vad tycker ni om Rihannas outfit?




Najs elr Bajs?


Min åsikt: Den ser ganska killig ut och jag tycker inte att hon borde gömma sin 
vackra kropp under det här.


Fy skäms

Igår så hann  jag inte blogga för att jag kom hem från skolan vid halv 7 och gick och la mig direkt. Jag har värkligen blivit dåligt på att blogga, men det är bara för att jag blir så trött i skolan och jag sover dåligt. Matteprovet var jätteenkelt, så jag hoppas få alla rätt :D, efter skolan var jag, Emma och Amanda kvar i skolan där vi bl a klättrade upp i träd, busringde och spelade in videos. Men nu ska jag läsa nyaste numret av VECKANS NU!


Puss o kram



Hann äta frukost idag *stolt*


och det blev även pannkakor med sylt


älsklingar *blink*


Ful bild


Dagens-skit

Vit linne - H&M
Blå kofta -  OUTLET
Jeans - KappAhl
Skor - Skopunkten
( e ganska tjock, men whatever)





Tisdag

Hej allihoppa.
För det första vill jag bara säga att CHRIS BROWN fyller år idag <33, och för det andra så har jag lektion nu, men som vanligt kan jag aldrig koncentrera mig på mitt arbete. :S Nu så har man lust att åka till USA och träffa sin älskling.
Nu ska jag på lunch och efter det har jag matteprov, jobbigt. Ida hälsar<3

Puss o kram

Shopping

Nu när jag har lite tid över så ska jag berätta lite om igår. Först så åkte vi tilll Stadium i Barkarby för att köpa ett par Adidas skor till mig, men de jag ville ha fanns inte så jag ville ha ett par svarta Race Marine skor, men de fanns inte i min storlek (typiskt). Det kändes som om min dag hade blivit helt förstörd, men allt blev bättre när jag fick en ROSA plattång av min mamma. Efter det åkte vi till Kista Centrum där jag köpte en ny kjol och efter att ha tjatat på mamma i ungefär 1 vecka så fick jag ett par mocca sandaler, sedan åt vi såklart pizza. <3

"

Nu är klockan nästan 3 och jag måste värkligen sova, måste vakna tidigt imorgon/idag för att hinna platta håret. Idag har jag både hunnit vara i Barkarby och Kista Centrum och såklart blev det mycket shopping, lägger ut bilder och mm imorgon.

Godnatt

Söndag

Just nu har jag bråttom eftersom jag ska till Barkarby och köpa skor :D 

Puss o kram

GratisMode

Hej allihoppa.

Jag vill bara tipsa er om en gratis sida, nämnligen Gratismode.se!
Det är en sida där man samlar poäng och sedan får man ett presentkort, trisslotter  mm...
Det ärr 100% gratis att bli medlem, så vad väntar ni på??

Puss o kram

 

Vad har hänt?

Igår hade jag runt 1000 besökare, men nu har allt försvunnit. Vet någon vrf?



(hoppas att något syns)

Sluta kopiera!!

Asså Dessie sluta kopiera från min blogg!!!
Du säger att alla vill vara som dig, men du kan ju inte ens vara dig själv.
Skaffa ett liv och sluta kopiera från min blogg.
Fan vad arg jag är på dig, skaffa ett liv.

Desirée




Saker som inte händer Dessie

                   Jag får diss av en kille. Det kan verkligen inte hända, killarna springer ju som djur till mig. 

Mina besökare sjunker, och jag orkar inte trycket och stänger ner bloggen.

 Jag mår dåligt över mitt utseende och tycker jag själv är ful, så jag flyttar till Norrland och håller mig inne i stuga med en tvångströja och säger "Hata stockholm" Varenda sekund... 

Jag träffar Brad Pitt, och han säger att jag är ful. 

Jag ska handla på Gina Tricot, men ser inser jag att jag inte har några pengar så jag springer 

därifrån med en massa kläder.

Jag blir fattig, och lever i Rinkeby och har knappt pengar till fika längre.. 



Många som har läst det här på Desirées blogg har reagerat starkt, inkl mig.  

Asså vad är det egentligen fel med Norrland?, Är det bara för att det är så kallt och ligger långt bort från Stockholm elr?, Det betyder inte att man inte kan bo där, och Stockholm är inte hela Sverige precis.

Och vad är der för fel med att leva i Rinkeby, är det bara för att det inte bor så många svenskar där?
Ni som läser det här ska veta att jag är inte svensk, men jag har inget emot de.

Asså Desirée sluta snacka skit, du vet inte hur det är och bara för att din blogg har många läsare så ska inte du börja skriva elaka och diskrimenerade saker.

Vad tycker ni om det? 
RSS 2.0