just nu at facebook


Misa Leon@
varför kan inte folk acceptera en som den är? varför är alla så fucking falska? varför ska man vara som någon annan? Jag är unik, det vet jag. Jag vill bara att folk ska fatta det och acceptera de, jag kommer aldrig förändra mig. Sluta trakka ner mig, för jag tar ändå inte åt mig, ni är människor jag skiter i, ni betyder inget så varför slösa er tid?. Sen kommer det till vänner, mina vänner som jag älskar, som jag bryr mig om så mycket, men ni värkar inte fatta de!? Vad har jag gjort för att bli behandlat så här illa?, har jag sårat nån ber jag om ursäkt. Jag har fått min wake up call, när det kommer till mitt utseende, vill jag att alla ska skita i det, det angår inte er, ta istället en titt i spegeln så får vi se om ni är så perfekta. Alla tjejer har inte den fina hyn, dom stora brösten, den finaste rumpan, de smala midjemåttet, de smala modellånga ben... även fast vi kanske vill, vi har inte heller valt att se ut så här, vi föddes bara till det, så älska oss för de vi är & inte för ... I'm done!

Barbie?

Du har….
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 11

Du …
(x) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(x) Använder kajal varje dag
(x) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 7

Du har…
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 4

Totalt: 22
0-10 Den naturliga naturligaste tjejen
10-15konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö
20- 25 Du är en fryst jordgubbe

25-30 Barbiedocka. Bara plast


Fucking flyg


Tjo bloggen, I'm back in Sweden. Lång historia så jag skriver ett inlägg senare, jag är så jävla jetlag så att det inte går, har sovit på flygplan/flygplats hela natten/dagen och det gick inte ens bra för någon satt och fes hela tiden. Hemsk dag säger jag bara, känns som att det har gåt typ 3 dagar.


Åh nu vill jag bara sova, mitt huvud dunkar och jag har fortfarande lock i högra örat, jusste två av våra resväskor värde ca 40.000 kr tillsammans är borta, bla min plattång, 4 par byxor, alla mina vita linne är borta. Nu är det inte säkert om vi ska åka igen eller inte pga av situationen, men annars blire ju The Wawe med tjejerna, tagga tagga

RSS 2.0