Gothia Towers


Hej, hej allihoppa!

Jag måste egentligen sova nu, men jag är uppe och bloggar. Imorgon ska jag sommarjobba på hotellet Gothia Towers (wii) och därför vakna 4, annars så skulle jag nog inte lägga mig så här tidigt. I inlägget nedan så skrev jag att jag bor hos min "moster" och hon är Restaurang chef där så hon fixade jobb åt mig där i några dagar, så där ska jag hålla hus hela förmiddagen. Efter det ska jag nog gå till en bokaffär och köpa en bok. Jag har läst ut alla min "Vilken vecka"-böckerna (totalt 9st) så jag får helt enkelt ta och köpa en rolig och gärna tjock för att inte tråka ut mig själv, ska även passa på och kika in på H&M och se om de har något roligt där. Ja, så ser min morgondag ut och snart så fyller jag år och jag vet nästan vad jag ska få; SIMS 3 och en digitalkamera och plus en massa mer när min mamma kommer hem. 

På tal om min mamma så fick hennes flyg slut på bränsle(elr vad de heter)  igår och de fick nödlanda i Ukraina, läskigt  :S Jag ringde som en galning till henne för att hennes flyg skulle ha kommit fram för en timme sen, men hon hade fortfarande inte ring, men kom inte fram och gissa om jag blev orolig, kollade på Arlanda om flyget var försenat elr så och det stog inget där så jag fick ont i hjärtat och visste att något var på tok och började gråta, men efter en stund så ringde hon och sa att hon var framme och att allt var okej.


Min mamma trodde att hon skulle dö (hon är flygrädd) utan att säga hej då till mig, men som tur så ornade allt sig och hon kommer och hämtar mig härifrån om exakt 14 dagar.


Puss o kram






Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Semester


Hejsan hopsan, gissa vem som är på bra humör?!

JAAAG, just nu så är jag i *..:*, kan någon lista ut vart? och jag njuter av livet, jag har både hunnit fräscha upp mig, sola lite och klockan är inte ens 10. Det är minst 30c varmt här : ) Har tagit en massa bilder men orkar inte ladda upp dem, för att jag är på SEMESTER!! Jag springer runt och sjunger olika sommarlåtar, lyssnar på radio. Det enda de säger på radion är att Michael Jackson är död och spelar hans låtar, tänk hur Chris tar det, han är ju typ hans förebild, idol och mm. Om  min idol/förebild Chris, Rihanna elr typ Kenza dog skulle jag nog störtgråta i flera dagar och må skit, men som tyr *tack GUD* så lever de <3  Hur skulle ni känna er om eran idol/förebild dog? Nu ska jag smörja in mig i någon sol grej, sätta mig vid poolen och sola.


Puss o kram



Kmr ni ihåg att jag sa att ja skulle Vällingby och köpa lite grejer till resan?
Det här var iaf lite av de jag köpte:
Kam - H&M 39,50:-
Shorts - H&M 45,50:- REA


Nagellack Depend - KICKS 2 för 25:-


Lunch 



Sissta bilden på mina älsklingar <3 04:13


R.I.P MICHAEL


Hörde nyheten igår natt när jag gick in på Dessies blogg, trodde först att det inte var sant, men på expressen.se stog det "KING OF POP - Jackson DÖD". Och jag som trodde att han skulle leva för alltid, han kan väl inte bara dö nu?!! Han lämnade tre barn efter sig och tänk vad de går igenom, alla han fans, vänner, ush det är bara så hemskt att tänka på det. Orsken till hans död var hjärtstillestånd, han hede kollapsat i sitt hem och slutade andas kort därefter.



REST IN PEACE  MICHAEL JACKSON :'( 

KING OF POP <3


Onsdag


Hej allihoppa!

Nu sitter jag här med Ida och strax ska vi gå till Vällingby för att jag ska köpa lite grejer till resan och Ida ska hem. Ush vad jag kmr sakna henne, i mer än två veckor ska jag vara borta  :(. När jag kmr hem är det bara en sak som gäller packa, packa o packa. Men först ska vi äta frukost som idag blir vattenmelon <3


Puss o kram så längre :D


... I´m back

Hej allihoppa!!

Har inte bloggat på ett tag nu, men det beror bara på en sak, INTE ORKAT. Under den tiden har jag varit hemma och tänkt på vad min nya blogg ska heta, har gjort en design, men den får ni se när min nya blogg är klar. PS jag kommer inte publicera namnet här pga några idioter som läser min blogg och skriver elaka kommentarer från några "hitta-på-namn". Hoppar att i fattar vad jag menar och ni som undrar vrf de inte publiceras är för att jag tillåter inte att sådana saker skrivs på min blogg. 

Igår satt jag uppe till kl 6 och kollade på Privileged, så nu har jag sett hela säsongen, wiiiho. Det var kanske lite onödigt med tanke på att jag skulle vakna kl 11 och FISKA!, så jag han typ bara sova 4½ timme, that sucks, men iaf vi åkte ut till Nacka och fickade :D, jag fångade 113 fiskar för att vara exakt, vet inte kanske råkade glömma någon enstaka, men vi kom hem med 3 påsar fulla med små fiskar och jag som har slitet så hårt (fick tillochmed kramp) har bestämt mig för att inte äta fisken, för att jag tycker synd om dem. När jag kom hem såg jag att en liten gullig ängel låg på min säng <3 och stackarn har ont någonstans så hon gråter hela tiden, det var allt från mig idag bilder och mer kommer förhoppningsvist imorgon, får ta och hitta något att göra eftersom jag tänker inte ha tråkigt imorgon, ska kanske börja packa eftersom jag åker bort på torsdag. Men nu ska jag packa för att om 20 elr 30 min lämnar jag Stockholm och kommer tillbaka imorgon runt halv 11.


Puss o kram

Var med och tävla :D


Det finns en tjej som heter Ida och hon har nog sveriges sötaste blogg. Hon skriver om intressanta saker som drar en läsare till bloggen. Just nu har hon en rolig tävling där man kan vinna presentkort på Make Up Store på 990:-  så gå in på hennes blogg och var med och tävla precis som jag :D 


                                               
                                                                                     http://idws.blogg.se/

                            

Desperate Housewives


Jag har inte sovit på över 30 timmar och är faktiskt lite trött nu. Mamma är hos någon kompis och jag är ensam hemma :S, creepie. Kollade nyss klart på Desperate Housewives och såg att Maiara Walsh (med i Cory I Vita Huset) var med och gud vad jag avskyr sånna människor, som "Ana". Men det var iaf bra att Susan o MJ inte blev skadade. Ps I slutet så gifter sig Mike med Susan <33 åhh de passar så bra ihop. Och så ska man ju passa på att gratta Lynette som ska å ett barn. Nu ska jag kanske gå och lägga mig, men det kmr jag inte lyckas så bra med för att jag är mörkrädd.


God natt





On my way ..


Nu har jag ätit frukost/lunch och ska strax ut och springa, tänkte cykla, men någon JÄVEL stal min cykel. Är fortfarande förbannan. Nu ska jag iaf klä mig sportigt och springa, efter det ska jag ta en dusch och kanske sms:a med min älskling. <3 Ha en bra dag! :D


Kolla vad jag fick hem i brevlådan.
Har hunnit läsa ut hälften.





Kläder döpta efter Rihanna!



Kolla vad jag såg när jag var inne på ginatricots hemsida.
De har döpt  tunikor/klänningar efter Rihanna. 
De kostar 199 och jag tror att jag ska köpa en :D

Tisdag




Hej alla små söta bloggläsare!

Just nu är jag skittrött eftersom jag gick aldrig och la mig inatt/tidig morgon, istället läste jag MK & A- böcker. Jag kunde helt enkelt inte somna. Nu chattar jag med Emma<3 ochspelar lite Sims 2. Jag har inget mer att skriva förutom, jo en sak. Läste på Paulinas blogg att hennes kompis Tess har gjort en blogg och den som skickar den finaste headern blir länkad i Paulinas blogg ..., kollade iaf in Tess blogg och den var jättegullig. 

Gå in på http://tessiebitch.blogg.se för att kolla in henns blogg.

                                                                                       
                                                                      Visst är hon söt?





Morning ;)


Godmorgon allihoppa! (snarare godnatt)

Jag är fortfarnde vaken och tänkte precis gå och lägga mig, men skriva ett litet inlägg innan. Idag "tidigt" på morgonen vaknade jag av att min mobil ringde och gissa vem det var, jo Amanda. Hon undrade om jag vill gå på bio, men jag hade inte lust eftersom jag gick och la mig 6 och klockan var bara 11, så jag sa nej och somnade om, jag blev så jävla irriterad. Nästa gång jag vaknade hann klockan bli 1 och denna gång var det Ida som undrade om jag kunde komma hem till henne så vi kunde åka till Ylvas "Sleepover", men jag fick tacka nej ännu en gång, så går det när man lägger sig kl 6. Jag gick och la mig igen och vaknade vid 16:30, med världens huvudvärk, som om jag typ hade druckit allt möjligt, Öl, vin ... och tro mig det har jag gjort en gång och nästa morgon så fick jag åka in till sjukhuset för att jag hade fått i mig för mycket alkohol, men det visste bara några om. Jag har haft ångest hela dagen, tänk om jag hade gått på Ylvas sleepover, då hade jag haft roligt nu och ...

Igår hade jag också fått reda på att min cykel hade blivit stulen, fan vad ledsen jag blev. Det här är andra gången den blir stulen, förra gången hade tjuvarna lagt tillbaka de, men vem vet vad som händer den här gången. Jag frågade mamma om jag kunde få en ny (gärna rosa elr vit) i födelsedagspresent, men hon sa Kanske, nästa år. Gud vad jag dampar: NI SOM STAL DEN LÄMNA TILLBAKA DEN, ERA JÄVLA IDIOTER. 


Och här är ett meddelande till er som försöker ta död på mig i ett spel SKAFFA ETT LIV.

Det här blev ett ganska långt inlägg, men nu ska jag sova.

Puss o kram



så här brukar det se ut hos mig kl 4 på morgonen.



Kikade in på hm.se och kolla om de hade REA och så hittade 
jag de här, men dock har jag svårt att välja vilken jag ska köpa. 


Privileged


Nu sitter jag här och plågar min mamma genom att bomba hennes mobil med SMS, efter jobbet så hade hon åkt till en av hennes vänner och nu är klockan så pass mycket så att jag vill att hon kmr hem, men hon säger bara snart och snart. Hon är faktiskt en mamma så hon få skynda sig hem. Jag har så hilmla tråkigt, får ta och ringa Ida, men hon är i Skåne så jag tror inte att hon har tid att prata med mig, men vi får hoppas. Undrar bara om någon av er söta läsare såg den nya serien "Privileged"?, själv tycker jag om den jättemycket och så vill jag leva i framtiden, åka till USA, gå på UCLA, bo i en fin lägenhet och bla, bla bla. En till sak som jag vill klaga är på lukten av mina kläder, mamma använder ett nytt sköljmedel som luktar "LAVENDEL", men kläderna lukta kiss och hur mycket jag än ber henne att göra sig av med den, så säger hon "var inte så negativ", fast än min mamma är 33 så kan hon ibland låta som min 55 åriga mormor. 



Privileged gå varje sönda kl 19 på Kanal5


Söndag

Hej allihoppa!

Jag har inte uppdaterad bloggen mkt för att jag har inte haft lust, det har spöregnat i flera dagar nu och jag har inte ens lust att gå upp ur sängen. Jag har knappt ätit för att jag är på dåligt humör, har bara suttit framför datorn och spelat "Gold Miner". Det är sommarlov och det spöregnar, sommarlov betyder ju, SOMMAR, SOL, GLASS ..., men istället får man sitta inne. Det var planerat att jag skulle till Grönan med Ida igår, men pga av vädret så fick vi skita i det. HATAR SOMMREN, får hoppas att det blir bra väder den 23 för då ska jag nämnligen till Grönan med de som jag älskar mest. Efter sommarlovet så kommer vi ju att skiljas, inte alla men vissa ska byta skola och det är inte så roligt, men jag önskar de all lycka och vi kommer ju träffas.



Slog mitt rekord, någon som kan slå mitt?


Boknörd


Gjorde ett test nyss som bevisade att jag är 38% boknörd, haha.
Jag kanske fuskade lite på testet, så ska nog göra om den.
Gör testet och skriv sedan vad du fick för resultat, alltid roligt att få veta vad andra fick.



Läggdags


Det blev inte 5 inlägg, men det får ni stå ut med. Idag har jag kollat på film, ätit mycket mat, ps mamma köpte bröd. Jag är räddad *Haleluja, haleluja ...". Förutom det så har jag haft tråkigt, läst bloggar och mm. En rolig sak jag hittade på Paulinas blogg var                                  
och jag vet inte om det som hon skriver är sant elr att hon vill bara ha uppmärksamhet. Vad tycker ni, borde Paulina sluta vara vän med Desirée elr fortsätta vara det för att utan Dessie så är hon inget. Jag tycker iaf att om Dessie är så jävla hemsk som Paulina säger att hon är, så borde hon ju dumpa henne. Paulina verkar vara en bra tje, som kmr klara sig bättre på egen hand : D  Nu ska jag sova, god natt på er mina söta läsare <3





Haha, bilden var bara på skoj.


Onsdag


Jag vet att jag har inte varit så bra på att blogga på sissta tiden, så jag tänkte ta tag i den saken nu och skriva minst 5 inlägg idag. Nu när det är sommarlov har jag mkt tid att blogga för att jag ska inte göra något speciellt. Just nu är jag lite på dåligt humör, det regnar ute och jag har så jävla tråkigt. Det är tomt i kylskåpet, så det finns inget att äta och jag dör. Tekniskt sätt så är den inte tom, men det finns inget där i som är gott, T ex det finns smör och ost, men inget bröd. 



Jag älskar mat och skulle aldrig kunna tacka nej.


Måndag

Hej allihoppa!

Hur har ni haft det idag, jag är ialf helt slut. Imorgon ska jag se till att vakna 7 för att hinna blogga och fixa mig innan jag ska möta upp Amanda på vägen till skolan. Jusste, alla kanske inte visste det, men jag köpte min avslutningsklänning idag, snacka om sissta minuten, men då behöver jag inte längta efter att äntligen visa upp mig i den. Men klänningen och bilder från idag får ni imorgon, because I need my beauty sleep.


Puss o kram


Söndag

Snabb uppdatering. Jag har sutit hela dagegen och räknat matte, jag kan vara en riktig tråkmåns ibland, men jag älskar matte. Imorgon ska jag till stan för att köpa en avslutningsklänning. Hörs imorgon.


Puss o kram



That´s me :D

Fredag

Skolveckan är slut och på tisdag är det skolavslutning. Jag hade ingen lust att blogga igår eftersom jag var så trött, jag lovar att jag ska skriva ett långt inlägg om det, men inte nu (kanske på kvällen). De var klassens dag i skolan och alla fick typ åka och göra något roligt som åka till Skansen, Cybertown medans vi var kvar i skolan och kollade på KING KONG, roligt va? 
Jag tjatade mycket om hur tråkigt det var och de blev de andra sura, fattar inte varför jag sa ju bara att jag tyckte det var tråkigt och det var det. Nu ska jag kolla på det sissta (?) avsnittet av The Hills.



Puss o kram




Britney Spears


   

Ni kanske inte vet, men jag är ett sjukt stort fan av miss Britney Spears. Tyvär så kan inte jag se henne i Globen för att då är jag borrtrest, men man kan alltid lyssna på henne på Youtube elr på radio. Britney har en jättefin röst, men jag är inte säker på att det är 100% hon. Hennes liv har inte varit perfekt, men hon är på bra väg nu och hoppas att hon håller sig där.






Ångest

Hittade en video på TV4 hemsida på Alexander när har var i K:Fem igår. Nu ångrar jag jättemycket att jag inte gick dit, han stog typ 2 elr 3 kmr ifrån honom och det är ju ändå fantastiskt. Idag blev i allafall Ida sur på mig för att jag inte gick och tog en autograf, men det få hon skylla sig själv lite också för att om hon kunde gå då skulle jag också gå och då blev alla nöjda. Jag, Ida och Emma är (typ) de enda som gillar Alexander i vår skola, haha :P De andra är typ galna i Robert Pattison och Jonas Brothers, men jag gillar inte bara Alexander (tycker att han är gullig) utan också Chris, det är honom som jag är lite mer kär i.






Alexander <3

Läggdags


Nu ska jag äntligen gå och lägga mig, känner att det är dags att gå till skolan imorgon, men jag hostar jättemycket så vi får se hur jag känner mig på morgonen. Jag är jättetrött på att sitta hemma och göra ingenting. 




Puss o kram

En snyggare variant :D


Jag vet att jag redan har lagt upp en video på trailern, men här kmr ett till!




Cancer

Var nyss inne på expressent.se och hittade en artikel om min mammas kompis man, som har cancer. Stackarn har en fyra månaders gammal dotter här och en fru. Hoppas att allt blir bra!! <3





Läs hela artikeln på: http://www.expressen.se/Nyheter/1.1593531/dodssjuk-i-cancer-riskerar-att-utvisas 




Deras gulliga dotter <3



Oops



Kristen Stewart gör sig bort på MTV Movie Awards.






Pisamt roligt



Stackars Eminem som fick Sacha Baron Cohens arsle i ansiktet, snacka om äckligt.


              


Fyra Favoriter Från ...

En ny vecka och nya shoppingtips som denna vecka är från ... MONKI!









Onsdag

Att tänka sig att ens egen idol kommer stå på en scen bara 3km ifrån och sjunga låten "Fairytale" och  man kan inte gå dit, samma sak händer med mig nu., fast jag kan gå dit om jag vill, men det enda som hindrar mig är att jag har ingen att gå med. Det är hans enda skivsignering i hela Sverige, Kan inte ett mirakel hända?!

Idag fick jag även hem filmen "P.S. I Love You" från Maria Bingon, så bli medlemma där och få en gratis film. Nu blir det en mysig filmkväll på fredag med Ida.



                                                



Puss o kram

Hjälp miig!!! xD










Min blogg


Jag vet att jag har ful, tråkig ... blogg, men jag hlr på att fixa en ny blogg, fast jag kmr inte på vad den ska heta. Jag orkar inte uppdatera mycket på den här.



Tisdag

Hej alla söta läsare!

Jag är fortfarande sjuk och sitter hemma dagen lång. Har tagit en massa olika mediciner och tror snart att jag kmr må bra. Jag tror inte att det blir någon skola för mig imorgon, men förhoppningsvis på torsdag är jag tillbaka. Det känns som om man lever i en hel annan värld när man är sjuk. Jag har inget att göra och får inte kolla på TV hlr för en viss idiot, e så j*vla sur,  men snart kommer mamma hem och då blir alla glada.


Puss o kram

Twilight

Jag såg första Twilight filmen för typ en vecka sen och blev kär i den direkt, fick även några tårar. Nu längtar jag till uppföljaren New Moon. Den 20 november smäller det, men jag är för liten för att se den på bio, så får vänta tills den kommer ut på DVD.



Trailern till New Moon




Någon mer än jag som längtar?


RSS 2.0