Ny dator

Ibland älskar jag mina föräldrar, mamma sa att hon hade present till mig och självklart så trodde jag att det var min älskade mobil, men nej utan det var en helt ny dator. Kan någon fatta hur lycklig jag är, detta behövdes verkligen för att jag ska må bättre efter allt jag har gått igenom, nu ska jag sitta och pilla på den, vet inte vad jag ska göra med min nuvarande, den nya är så stor så jag tror att jag ska fortsätta använda min SONY för att den är så gullig och bra. Min nya är HP, sämsta ever men det är en Intel Core i7, den bästa på marknaden just nu, alltså man kan spela spel i jättebra grafik osv.

Fucked up

allting känns så tomt o allting känns så meningslöst.
har ingen att snacka med som fattar hur jag mår.
Det är en av alla dagar som bara passerar förbi,
det är tomt , litet , sjukdomen för sånt liv.
varför känns allting så tomt o varför fattar ingen jävel ?
jag försöker att förklara med det är inte värt besväret.
det finns ingen som kan fatta o inte någon som förstår mig.
varför står du o kollar o bara iakttar?

när min smärta bara växer orkar inte vara kvar.
Kan du hjälpa mig, kan du visa vägen ut ?
jag får ingen luft, kan inte andas, föfan hjälp mig ut. 
allt har blivit så fuckat, vad gjorde jag för fel ?
var jag dum i huvet eller sjönk jag bara ner ?


Nu ska jag gå och lägga mig, jag ber till gud och

hoppas att jag mår bättre i morgon, att smärtan i

mitt hjärta och kropp är över. Jag ve inte hur längre

jag pallar med de här skitlivet, puss så länge


Bags x3

H&M/99kr

H&M/349kr

Filmer

Var i Media Markt idag med mina föräldrar det var ju megarea där och de sålde bla iPhone 3GS för 4000kr, pangpris.  Det blev ingen iPhone för att jag väntar fortfarande på min 4, men jag fick med mig några filmer, 39kr/st!

Dagens låt

Goodiebag

Allt detta fick man när man gick sprang i mål

Lördag 18/9

Igår vare ju Kista loppet för er som inte visste, massa människor som sprang en sträcka på 10 km runt Akalla, Husby och Kista typ. Nass var där och skulle hjälpa till att dela ut vatten/frukt/bullar till de som hade sprungit i mål och sen efter skulle det vara konsert i Kista så vi var där och hjälpe till. Sen kom Adam Tensta och Lazee dit och sjöng vi kollade på det en stund sen åkte jag o Liza hem t mig. Typ nån timme senare åkte vi till Alvik och träffa några och åt på donken, vi pallade inte åka hem så vi luffa runt, thihi

Strul :/

Sorrrry för att jag inte har uppdaterat på typ två dagar, men i fredags var jag och shoppade, kom hem sent och sen så funkade inte mitt trådlösa internet (!!!) så jag sket i de och igår var jag på Hip Hop Jam med Liza och Nass och sen sov Liza hos mig och internet funkade fortfarande inte. Nu har jag satt i en sladd och jag kan andas lungt, berättar mer om allt snart, nu ska jag hämta en macka och äta den :)
Ida, Liza och jag

Vad kan det vara?

Dagens shoppoutfith

Ska man shoppa ska man göra det i sköna kläder och skor

Just Wright

Har studiedag imorgon och den ska jag spendera med mina älsklingar, vi ska ut och shoppa, men nu ska jag ha filmkväll med mig själv. Alla andra har ju skola imorgon, så det blir bara jag, har laddat ner Queen Latifah's nya film (jag är olaglig, hehe) så nu blir det myyys.

Dagens låt

Video Music Awards 2010

Orange County

Har precis kollat färdigt på första säsongen av OC, fick göra det utan Lina, kunde inte vänta. Den var så sorglig i slutet att jag kunde inte motstå tårarna som bara rann. Kunde inte väna mer så nu laddar andra säsongen, om ni inte har sett OC än så gör det, en av mina favoritserier.

Perfekt till hösten

Bajs

Hemma nu, vi åke till Kista för att kolla om min iPhone 4 hade kommit, men nej den kommer antagligen imorgon eller nästa vecka. Jag som var överlycklig hela vägen dit fick åka hem ledsen och utan min iPhone. Har fixat lunch, nudlar ska äta det samtidigt som jag kollar på OC, puss

Min mobil

Kan inte fatta att den här snyggingen kommer bli min snart :)

Saw VI

No time for school


Idag blev de ingen skola igen, hade försovit mig, måste verkligen skärpa mig, men eftersom vi ändå skulle sluta typ 11 så spelar det inte så stor roll. Istället ska jag snart åka och hämta min mobil, om den har kommit. Hann aldrig ta bild på det jag köpte för jag hade glömt lägga kameran på laddning. Lovar att lägga upp bild på all idag. Nu ska jag äta lite frukost och läsa lite NO :)

Dagens låt

Kom nyss hem

Sket i skolan idag eller rättare sagt vaknade inte förrän 11, tyckte det var meningsöst att gå när vi ändå slutade typ 1. Istället åkte jag och mamma till Kista och shoppade lite, vi skulle också se om min mobil hade kommit, men de sa imorgon eller i värsta fall fredag. Visar shoppingen snart, nu ska jag duscha, puss
'

R.I.P älskling

Vilken är bäst?

Ska sova nu, puss

Måste upp 7 för det är skoldag imorgon, gud vad skönt att bara skita i skola och gå ut och äta, men sen måste man återgå till de verkliga livet. Vi hörs imorgon, puss

Saknar sommaren

Det här sysslade man med på gympan
Jag och sötaste Ida
Hemma hos en släkting i Göteborg
.
Åh vad snabbt sommaren har gått, men snart är det dags för vintern, hur mycket jag än hatar de så måste jag säga, hur mysigt är det inte att gå runt i Uggs och tex Canada Goose. Komma hem efter skolan och byta om till mjukisar och sen kolla på någon mysig film medans de ligger tjocka lager snö utanför. Det dåliga är nog att man inte kan vara ute utan att frysa ihjäl.

Evig kärlek

Shopping

Ida baby fyller år :)

Min söta flicka bli äntligen 14, vi var och firade på en restaurang vid något konstigt namn. Det var jättekul och tack finaste för att du ordnade en sån här grej, hoppas du har fått en fin dag älskling ♥

Silk Serum

Alla ni som har problem med håret t ex de är torrt och slitet, spring till närmaste Åhléns eller KICKS och köp er denna. Det är ett slags serum som gör så att håret blir mjukare och det funkar verkligen, ingen myt. Den kostar runt 100 kronor och håller jättelängre.

Bilder från sommaren

Några bilder från i somras, kan lägga upp resten sen ;)

Dagens låt

RSS 2.0