Veckans..


Japp här kommer veckan "Fyra Favoriter Från"



^^


Glömde lägga in "Dagens låt" och det blir Jeremiah- Birthday Sex.



Söndag


Ni vet när man känner sig inte älskad av någon och utanför hela tiden, som om alla struntar i en, så har jag känt mig ganska längre. Varit ledsen dagarna långa, gråtit för det mesta och har velat dö, så känner jag mig ganska ofta, men det blir bara värre och värre. Jag behöver prata med någon, men alla är för upptagna. Jag har så mycket att tänka på nu, önskar bara att jag var normal.

Igår kväll åkte jag och mamma till hennes kompis och jag fick träffa mina sötnosar, vi åt tårta och det blev sent så jag vi sov där. Idag kom jag hem vid 7 tiden och kollade på Privileged och sedan på någon film om en kvinna som hjälper polisen att stoppa pedofilerna på internet.., den var iaf jättebra, lite läskig, men bra. 

Nu sitter jag här och kollar på Privileged med en skål körsbär, vill bara säga en sak om Kissie, gud vad hon är omogen, hon är 18(?) och härmar en 15 åring (?). Idag försökte jag också beställa mitt bankkort, men det står att man måste vara 13, man ba hallå jag är det!, på tisdag elr onsdag ska vi åka och fixa ett ID-kort och öppna ett nytt konto på NORDEA och kanske Handelsbanken och imorgon elr i övermorgon får jag även min lön 60x8 - skatt 20%= 384kr, + så fick jag massa £50-lappar i födelsedagspresent.

Nu pallar jag inte mer, men jag har en fråga till er:



Puss o kram

Te amo


Jag glömde lägga in dagens låt igår och eftersom det var en speciell dag så blir det min favoritlåt, nu måste jag bara tänka ut vilken? Många undrade om jag inte kunde visa vad jag hade fått och det ska jag göra, imorgon.

Det blev ju såklart "Rihanna - Te amo" börjar gråta varje gång jag hör den här låten.


I´m in love with ...


Kollade igenom mammas resväska nu och hittade en jättebra CD med några av de bästa låtarna, jag som är så nyfiken lyssnade igenom hela hittade en jättebra låt. Men jag varnar dxen har äckligt innehåll. Tyvär hittade jag inte exakt den versionen som var på CD:n,  men ni får nöja er med de.


"Normala versionen"

Tyska versionen

Snabba versionen (BÄST)

bby I´m back


Hej allihoppa!!<3

Nu är jag tillbaka och gissa vad jag gör, inget. Sitter ensam i min lägenhet och ska strax ut och köpa mat och hämta ett paklet, vår kylskåp har stått ensam utan någon mat i 8 dagar, tror jag. På skrivbordet liggen en hög med tidningar som bla VeckoRevyn, Glamour och Veckans NU. Idag så fyller jag ju också år :D, men får tyvär fira den ensam,min mamma jobbar och jag har ringt Ida och frågat om hon vill göra något typ kolla på bio, men hon skulle till Skåne. Jag har fått ganska många presenter av min mamma och min moster och många grattulationer, telefonen slutar inte ringa och vykorten bara rullar in!


Nu drar jag puss, senare ikväll kanske jag hinner lägga in massa bilder. En till rolig sak som jag vill säga är att en av mina undulater har lärt sig att säga sitt namn, kul, kul, kul, fast jag får inte träffa den förräns än på tisdag.


AND REMEMBER, IT´S MY BIRTHDAY BITCHES AND NOBODY CAN DESTROY THIS DAY!! <3

Kolla vilken söt grej jag fick från Ida <3

För er som undrade vad jag fick av Andrea, så var det första Twilight boken.
Tack Andrea : )

Aaaah


Har tagit en sömntablett och är jättetrött nu, barnen är borta så imorgon har jag nog tid att bla lägga in några bilder och göra en "hemlig" sak. Imorgon kmr också min mamma hem <3 Vad har jag gjort idag då?, inte har fått tillräckligt med sömn, vaknat 15, gråtit en massa, duschat och pillat bort nagellacket. Jusste jag har också tonat håret, nu är mitt hår lite gråbrunt, men jag lovar imorgon kmr färgen vara borta.

Jag är helt rasande för att under tiden jag har varit här har jag gått ner 5-6 kg, så nu väger jag mellan 39-40kg, min mamma kmr bli arg imorgon, nu är jag riktigt smal, mina revben börjar synas och alla mina jeans har blivit för stora.

Nu ska jag börja med en liten grej kallad för "Dagens Låt", jag ska försöka lägga in en varje dag, men vi får se hur det blir med de, dagens låt är iaf "Britney Spears - Shattered Glass"




Puss o kram

J*vla, F*cking blogg.se


Jg är fortfarande uppe och gissa vad jag nyss såg´??, jo några av mina inlägg har försvunnit. Det första, elr andra jag kmr  göra imorgon är att ringa den där Roland och säga till honom att han ska fixa tillbaka mina inlägg. Nu är jag lika arg som en tjur, som Lea skulle säga.

"


Busy, busy and busy jag orkar knappt vara uppe nu, men jag är så jävla korkad så jag tvingar mig själv till de xD. Vad ska jag säga, jo jag saknar Stockholm(<3) åker ju tillbaka dit i slutet av veckan och om två dagar kommer min mamma tillbaka, tror knappast att det är sant. Under tiden hon är borta känns det som att hon inte existerar, att jag har bara haft henne i hjärnan hela tiden och det kan bero på att hon aldrig har åkt någonstans utan mig, men när hon tillbaka kommer jag aldrig låta henne åka någonstans utan mig och som tur så hinner hon vara med mig på min födelsedag och jag kan inte ens tro att om några dagar fyller jag år.

Vad har hänt med mig? Jag känner ju knappt igen mig själv, vad är det nästa jag gör, börjar gå och be om ursäkt och glömmer vem jag var innan! WTF jag vill tillbaka, den har atmosfären gör mig galen. En till sak jag glömde och berätta är att jag har blivit mamma åt en liten flicka. Och nej jag skojar inte!!
 
Och en person som jag vill prata med just nu svarar inte, hon som brukar vara uppe hela natten och praktiskt ha mobilen i handen elr i strumpan hela tiden, så Ida om du läser detta får du ta och ringa mig, din lilla latmask<33

          

Onsdag


Jag har insett att jobba är inget för mig, (iaf inte just nu) så jag sa upp mig igår kväll. Jag fick iaf hjälpa till att skriva arbetsshema åt städarnaoch ta hand om INCONTROs uteservering. 

Efter jobbet gick vi en kort runda till Liseberg och sedan till stan och det måste såklart vara REA när jag är pank : (, men det hindrade inte mig från att göra några fynd. Vi kom hem runt 7 tiden och då fick jag en present av Andrea och skulle såklart visa henne allt jag hade köpt. Kort därefter så somnade jag och idag åkte vi till Alingsås och lämnade av Andrea. Just nu sitter jag här och undrar vad jag ska baka MUFFINS elr CHOKLADBOLLAR?!


Michael Jackson



Lisebergs WALK OF FAME



Heaven 23

Liseberg

Heaven 23

Jag fick heta Emma :D

Min goda frukost

Skorna jag önskar mig kommer från TOPSHOP och kostar 999:-

Presenten som jag fick av Andrea, tack tack <3

Presenten från mig själv, men jag har redan öppnat den, kunde inte vänta.

I wish I had this book :)

Kolla vilka goda jordgubar jag plockade!!





RSS 2.0